Kortyolj bele az italvilágba!

Főoldal

/ EN



Gyakran ismételt kérdések

 

Mit tartalmaz a belépőjegy?

A belépő árában korlátlan kávékóstolás, valamint párlatok, teák korlátlan kóstolását, s borok, pezsgők korlátozott kóstolását tartalmazza. Emellett az összes kísérőprogramon való részvételt is tartalmazza a belépőjegy.

 

Ruhatár van-e helyszínen?

Ruhatár van a helyszínen és a vendégek számára ingyenes.

 

Lehet-e a helyszínen belépőt venni?

A helyszínen napijegyet lehet venni, ennek ára 4200 Ft.

 

Hol lehet elővételes jegyet venni?

Early bird napijegy (december 20-ig), elővételes napi- és kétnapi jegy (2900/3500/6000 Ft) a Jegymester.hu oldalán, illetve a By Beans Coffee-ban (Hold utcai Belvárosi Piac), a Steamhouse Café-ban (Batthyányi téri csarnok), és a Koktélboltban (1093 Budapest, Közraktár u. 10.) vásárolható (2019. december 10-től 2020 február 6-ig).

 

Lehet-e bankkártyával fizetni a helyszínen?

A jegyértékesítésnél lehet bankkártyával fizetni, és néhány stand szintén készül terminállal, de jellemzően inkább készpénzzel lehet vásárolni a standokon.

 

Gyermekek számára kell-e belépőjegyet venni?

14 éves korig a rendezvény ingyenes.

 

Háziállat bejöhet-e a rendezvényre?

Sajnos a csarnok területére nem hozható be háziállat.

 

Pohárpont

A belépő mellé újrahasznosított anyagból készülő cserélhető kávés poharakat biztosítunk, melyeket a standoknál lehet becserélni.

A boros poharakat 500 forintos, készpénzes letét ellenében adjuk át a regisztrációnál, és ott lehet cserélni is.

 

Hogyan jutok el a Millenáris Parkba?

A Millenáris Park a Széll Kálmán tértől 5 percre található. A bejáratához a Lövőház utcán (a Mammut 1 és 2 között) az első keresztutcáig, a Fény utcáig kell sétálni. Itt jobbra fordulva, körülbelül 200 métert haladva található a Millenáris Park Fény utcai bejárata.

 

Ezen kívül található kapu a Marczibányi tér felől, a Kis Rókus utca felől és a Lövőház utca felől is, azonban ezek nyitvatartása változó lehet.

 

A Millenáris Park könnyen megközelíthető a 2-es metróval, a 17-es, 18-as, az 59-es és a 61-es villamossal, az 5-ös, a 16-os, a 102-es és a 139-es buszokkal (Széll Kálmán tér), illetve a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér).

 

Hol parkolhatok?

Egyrészt a Kis Rókus utca 16-20. szám alatti mélygarázsban: http://millenarisparkolo.hu/, másrészt a környező utcákban, az adott parkolási zónára vonatkozó szabályok szerint.

 

Meddig van nyitva a parkoló?

A Millenáris parkolója minden nap 23 óráig van nyitva.

 

Hol tudom fizetni a mélygarázsban a parkolást?

A parkolást a mélygarázs -1. szintjén található fizető automatáknál tudja fizetni. Fizetés készpénzzel lehetséges.

Kávébár Bazár – All rights reserved