Kortyolj bele az italvilágba!

Főoldal

/ EN



PROGRAMOK

 

A rendezvény kísérőprogramjain, vagyis a versenyeken, előadásokon, vezetett kóstolókon való részvétel minden belépőjegyekkel rendelkező vendégünk számára biztosított. A programok részleteit folyamatosan tesszük közzé, érdemes figyelni a weboldalt!

 

FEBRUÁR 9., Szombat

SZÍNPAD

11:00–15:00 Magyar Amatőr Barista Bajnokság

16:00–19:00 Magyar Cup Tasters Bajnokság elődöntő

 

CAFE&BAR Lounge

13:00–14:00 Cup Tasting – Ismerd fel! // Kilimanjaro Specialty Coffee

A cup tasting versenyhez hasonlóan, három csésze közül kell kiválasztanod a kakukktojást. A ruandai kávék azonos termőterületről és feldolgozóállomásról származnak, viszont különböző napokon érkeztek be feldolgozásra. Ezáltal a kávék közt gyakorlottabb kóstoló által könnyebben, kevésbé tapasztaltak által nehezebben fellelhető különbségek vannak.

14:00–15:00 Home barista workshop // Lonkai Márton / Steamhouse Café

15:00;16:00 Indonézia – kávé és terroir // Addy Soemantry, Szongoth János /Semiramis

16:00–17:00 Kávé+ // Panelbeszélgetés Várady Tiborral / Espresso Embasy

17:00–18:00 Pezsgő mesterkurzus // Varró-Túróczi Anett / VARROS

 

FEBRUÁR 10., Vasárnap

SZÍNPAD

12:00–14:00 Magyar Cup Tasting Bajnokság döntő

14:00–15:30 Hidegháború – Cold Brew Cocktail verseny

15:30–18:00 Bárkonferencia

 

CAFÉ&BAR Lounge

13:00–14:00 Hello Robot! Találkozás az Enjoy Budapest Café robot kollégáival

14:00–15:00 The Pink Project // Lonkai Márton barista bajnok/Steamhouse Café

15:00–16:00 Kávé - ízlelés, érzékelés, kóstolás, ahogy a profik

// Nagy-Bertók Anita/WARDA Coffee Roasters

16:00–17:00 19grams Berlin – bemutatkozó és cupping // Bagdi Bence

17:00–18:00 Tea, terroir, teainspirációk – Előadás és teakoktél-bemutató

// Mihályi Zoltán/Dilmah, Oláh Richárd – StAndrea Wine&Skybar

 

STANDPROGRAMOK (a programok listája bővül)

 

La Marzocco Roasters

Naponta két vendégpörkölő mutatkozik be a standon délelőtti és délutáni beosztásban.

 

BWT Aqua Bar

Water&Coffee ROK&Roll!

A standon egy ROK Espresso gépen különböző lágyságú vizekkel készíthetnek a szakemberek a saját kávéjukból (akár helyben őrölve) espresso italokat.

 

Agárdi Bár

Kávékoktélok és koktélkülönlegességek az Agárdi párlatokból Dreghiciu Gábor bártendertől mindkét nap 14:00-15:00 és 17:00-18:00 óra között

Kávébár Bazár – All rights reserved